Teunissen Bouw & Onderhoud - aannemer / bouwbedrijf Nijkerk

Welkom bij Teunissen Bouw & Onderhoud, het bouwbedrijf (regio Nijkerk, Amersfoort, Hilversum, Apeldoorn, Barneveld) voor elke klus in en om het huis. Door jaren ervaring in de bouw, het gebruik van A-kwaliteit materialen en een frisse blik op bouwen, bieden wij u het gewenste resultaat. Betrouwbaarheid, vakmanschap, kwaliteit en vooral tevreden klanten zijn hierbij belangrijke pijlers. Dit kan alleen door met u als opdrachtgever in overleg te gaan, samen uw wensen te bekijken en met u mee te denken!

Diensten

Wij zijn het juiste adres voor al uw nieuwbouwprojecten, verbouwingen en bijzondere projecten:

nieuwbouw

Nieuwbouw – nieuwbouwprojecten van A tot Z

Het bouwen van een eigen huis is de ultieme droom. Van meedenken over het ontwerp van uw huis, tot het inrichten van de woonkamer en het uitzoeken van uw keuken. Wij voeren de bouw van uw woning uit en helpen daarnaast met de bouwbegeleiding.

verbouw

Verbouw – grote en kleine verbouwingen

In de loop der jaren kunnen uw woonwensen veranderen. Of het nu gaat om het plaatsen van een uitbouw, dakkapel, serre of heeft u een zolder die als slaapkamer moet gaan dienen, dan is uw klus bij ons in goede handen. Wij denken met u mee en staan u bij met goed advies.

buitenleven

Buitenleven en maatwerk (tuin)meubels

Wilt u in het voorjaar al lekker buiten kunnen zitten in uw eigen tuin? Een veranda/overkapping biedt hiervoor een uitstekende oplossing. De uitgebreide keuze in materiaal zorgt voor een robuuste of juist strakke uitstraling. Uw veranda kunnen wij naar uw eigen wensen realiseren.

Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor nieuwbouw, verbouwing of buitenproject.

Aanvragen

Contact / Vrijblijvende offerte aanvragen

Naam

Email

Telefoon

Onderwerp

Uw bericht

Reacties klanten:

De overkapping en de schuur die Martijn Teunissen voor ons heeft gemaakt zijn boven verwachting mooi geworden. Martijn let goed op kleine dingen; er is bijvoorbeeld geen spijker of schroef te zien, alles is mooi afgewerkt, hij ruimde iedere dag na de werkzaamheden alles netjes op en werkte snel en grondig.

Nadat Martijn tijdens de verbouwing van ons huis (nieuwbouw) binnen diverse klussen heeft uitgevoerd, heeft hij afgelopen week een veranda / overkapping met schuur geplaatst. Wij zijn zeer tevreden en trots op het resultaat!

Zeer blij met het weghalen van de garagedeur en de plaatsing van de openslaande deuren. Het contact en overleg met deze vakman verliep erg soepel. Hij denkt mee en heeft de deuren en het kozijn zelf gemaakt. Wat wij wilden kon gemaakt worden, met aanvulling zoals we dat van een vakman verwachten.

Teunissen Bouw&Onderhoud (Martijn) heeft de dakramen snel en vakkundig geplaatst. Hij bood aan om het gelijk af te timmeren, dit is erg mooi geworden. De muren in de woning heeft hij gestuct en de kachel ingebouwd met gipsblokken. Het resultaat is prachtig en Teunissen Bouw&Onderhoud gaat binnenkort in onze tuin verder met een overkapping. Dik tevreden en een aanrader!