Bouwbedrijf aannemer Amersfoort

Bouwbedrijf / aannemer Amersfoort

U zoekt een goede aannemer in of in de buurt van Amersfoort? Dan zit u goed bij Teunissen Bouw & Onderhoud, hét bouwbedrijf voor alle grote en kleine bouwprojecten in Amersfoort en omgeving.

Of u nu op zoek bent naar en bouwbedrijf voor het realiseren van een nieuw huis of een aannemer voor een verbouwing van uw huidige woning, met Teunissen Bouw & Onderhoud Amersfoort weet u zeker dat de klus naar volle tevredenheid wordt geklaard.

Bij ons staat het leveren van vakwerk en goede service nog hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij als bouwbedrijf alleen de beste materialen en werken wij alleen met gekwalificeerde vakmensen. Kortom, als u een betrouwbare en betaalbare aannemer nodig heeft in de regio Amersfoort, dan belt u Teunissen Bouw & Onderhoud.

Bouwbedrijf / aannemer Amersfoort – werkzaamheden

Door onze brede ervaring als aannemer in de regio Amersfoort kunt u op ons rekenen voor de meest uiteenlopende klussen en bouwprojecten. Wilt u bijvoorbeeld een volledig nieuw pand (woning of bedrijf) laten bouwen? Dan kunnen wij het volledige bouwproces, van ontwerp tot uitvoering, voor u realiseren. Naast nieuwbouw bent u bij ons bouwbedrijf ook aan het juiste adres voor alle soorten verbouwingen, van het uitbreken van een wandje tot een complete aanbouw aan uw woning.

Ook voor verschillende houtbouw/tuinprojecten, zoals carports en veranda’s, kunt u op ons rekenen. Als bouwbedrijf kunnen wij tevens (tuin)meubelen op maat voor u maken, bijvoorbeeld een betonnen tafel.

In de loop der jaren hebben wij als aannemer in de regio Amersfoort goede contacten gelegd met verschillende leveranciers. Daardoor kunnen we de inkoopprijzen van materialen voor u zo laag mogelijk houden.

Bouwbedrijf / aannemer Amersfoort tarieven

Elk project is uniek en heeft daarom ook een specifiek kostenplaatje. Bouwbedrijf Teunissen Amersfoort werkt in ieder geval tegen een zeer schappelijk tarief en zorgt altijd voor de beste prijs kwaliteit verhouding.

Wil u meer weten over onze werkzaamheden als aannemer in de regio Amersfoort of wilt u direct een offerte aanvragen voor uw bouwproject? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.