Aannemer / bouwbedrijf Apeldoorn

Aannemer / bouwbedrijf Apeldoorn

U heeft een aannemer nodig en woont / bent gevestigd in Apeldoorn of omgeving? Kies dan voor Teunissen Bouw & Onderhoud, het betrouwbare en betaalbare bouwbedrijf voor Apeldoorn en omgeving. Of het nu gaat om een omvangrijk en langdurig bouwproject of een snelle kleine klus, bouwbedrijf Teunissen Bouw & Onderhoud Apeldoorn zorgt altijd voor het beste resultaat voor de beste prijs.

Wanneer u voor ons kiest als aannemer, dan weet u zeker dat uw bouwproject wordt uitgevoerd door vakkundige bouwspecialisten met veel ervaring en de juiste kwalificaties. Omdat wij staan voor kwaliteit wordt er bij het realiseren van uw project alleen de beste materialen gebruikt. Natuurlijk houden we daarbij zoveel mogelijk rekening met duurzaamheid en het milieu. Naast het uitvoeren van verschillende bouw- en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij uw bouwprojecten ook voor u plannen en begeleiden. Kortom, Teunissen Bouw & Onderhoud is een veelzijdig bouwbedrijf dat betaalbare topkwaliteit levert.

Aannemer / bouwbedrijf Apeldoorn – wat wij doen

Als allround aannemer voor de regio Apeldoorn kunt u een beroep op ons doen voor nagenoeg alle denkbare bouwprojecten en klussen. Misschien overweegt u om een volledig nieuwe woning te laten bouwen en zoekt u één partij die het volledige nieuwbouwproces van A tot Z kan uitvoeren of u wilt uw huidige woning uitbreiden met serre of uitbouw. Voor al deze werkzaamheden kunt u rekenen op bouwbedrijf Teunissen Bouw & Onderhoud Apeldoorn. Wij hebben ervaring, vaardigheden en kennis om al uw bouwklussen naar volle tevredenheid uit te voeren.

Tevens bieden wij een breed scala aan mogelijkheden voor buitenleven (veranda, carport, schuur, overkapping enzovoorts) en meubelen (buiten en binnen) op maat. Kijk hier voor enkele voorbeelden en meer informatie.

Aannemer / bouwbedrijf Apeldoorn – tarieven

Bouwbedrijf Teunissen Bouw & Onderhoud werkt tegen een bijzonder schappelijk uurtarief en kan (door goede connecties in de bouwwereld) materialen leveren tegen zeer scherpe prijzen. Wij staan voor de beste prijs kwaliteit verhouding en doen er alles aan om uw project tegen de scherpste prijs af te ronden.

Wilt u meer weten over onze diensten als aannemer in de regio Apeldoorn of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.