Aannemer / bouwbedrijf Hilversum

Aannemer / bouwbedrijf Hilversum

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer in de regio Hilversum? Teunissen Bouw & Onderhoud is al jaren hét bouwbedrijf voor alle grote- en kleine bouwprojecten in de regio Hilversum.

Of u nu op zoek bent naar een aannemer voor een kleine verbouwing of een bouwbedrijf voor een compleet nieuwbouwproject, Teunissen Bouw & Onderhoud is uw partner voor alle klussen in Hilversum en omstreken.

Wij streven altijd naar een optimaal tevreden klant, daarom kunt er bij ons op rekenen dat de klus altijd wordt uitgevoerd door een vakbekwame vakman met meer dan voldoende ervaring. Als bouwbedrijf in de regio Hilversum verliezen wij nooit uw wensen en mogelijkheden uit het oog. Wanneer u kiest voor Teunissen Bouw & Onderhoud, dan kiest u voor een aannemer die met u meedenkt en die zorgt voor oplossingen op maat. En dat alles tegen een bijzonder schappelijk tarief. Kortom, een goed allround en betaalbaar bouwbedrijf.

Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten.

Aannemer / bouwbedrijf Hilversum – diensten

Zoals gezegd zijn wij een allround bouwbedrijf, u kunt ons als aannemer inschakelen voor de meest uiteenlopende klussen in- en om het huis of bedrijfspand:

Nieuwbouwprojecten

Wanneer u gaat voor een nieuwbouwproject komt er veel op u af, van bouwtechnische zaken tot vergunningen. Dan is het toch prettig dat u kunt rekenen op een aannemer die deze materie in de vingers heeft. Wij kunnen het hele traject voor u plannen, uitvoeren en begeleiden. Teunissen Bouw & Onderhoud Hilversum heeft de kennis en ervaring om uw nieuwbouwproject of een efficiënte (en zo betaalbaar mogelijke) manier te realiseren.

Verbouwen

Wanneer uw woonwensen zijn veranderd, maar u niet wilt verhuizen, dan biedt een verbouwing uitkomst. Of nu gaat om de renovatie van de badkamer, het plaatsen van een aanbouw zoals een serre of dakkapel, het samentrekken van twee kamers of grondige onderhoudsbeurt voor het hele pand, u kunt alle verbouwingen met een gerust hart overlaten aan de bouwspecialisten van bouwbedrijf Teunissen Hilversum.

Maatwerk

Ook voor verschillende maatwerk klussen kunt u op ons bouwbedrijf rekenen. Bijvoorbeeld in uw tuin met het plaatsen van een schuur, overkapping of veranda. Daarnaast is het mogelijk om meubels op maat te laten maken. Neem gerust contact op om uw ideeën met ons te bespreken.

Aannemer / bouwbedrijf Hilversum – kosten

De kosten van uw bouwproject zijn natuurlijk afhankelijk vaan een groot aantal factoren. Wanneer u kiest voor Teunissen als aannemer, dan weet u zeker dat u waar krijgt voor u geld en dat er alleen de beste materialen worden gebruikt.

Wilt u meer informatie over onze diensten als bouwbedrijf in de regio Hilversum of wilt u een scherpe offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.